АРХІВНІ ФОНДИ УКРАЇНИ ТА РОСІЇ, ЯК ДЖЕРЕЛО ІНФОРМАЦІЇ З ІСТОРІЇ РОДУ ФАЛЬЦ-ФЕЙНІВ - Задерейчук, А.А. (Вісті Біосферного заповідника «Асканія-Нова», 2021)
Проведено аналіз джерел з історії роду Фальц-Фейнів в фондах архівосховищ України та Росії. В архівах знайдено понад 270 вже виявлених справ. Показано, що подальша робота з фондами надасть дослідникам ще більш широку базу джерел про внесок роду Фальц-Фейнів в соціально-економічний та суспільно-політичний розвиток Півдня України.