ЕКОЛОГІЧНІ ПОГЛЯДИ Ф.Е. ФАЛЬЦ-ФЕЙНА І ЇХ РОЗВИТОК - Гавриленко, В.С. (Вісті Біосферного заповідника «Асканія-Нова», 2021)
На основі літературних джерел, архівних матеріалів та аналізу фактичних змін в системі природокористування в новоасканійських степах зроблено короткий огляд поглядів та внеску Ф.Е. Фальц-Фейна в розвиток екологічних напрямів досліджень та втілення його природоохоронних ідей протягом ХХ століття.