РОЛЬ ОКСИДОРЕДУКТАЗ У ФОРМУВАННІ СТІЙКОСТІ РОСЛИН-ІНТРОДУЦЕНТІВ - Чернікова, О.В.; Лисенко, І.М. (Вісті Біосферного заповідника «Асканія-Нова», 2021)
Проведені дослідження ферментати- вної активності рослин роду Spiraea L. в умовах Степового Придніпров’я. Виявлено видову специфічність активності оксидоредуктаз (каталази, пероксидази, поліфенолоксидази). Ви значено їх роль у формуванні стійкості рослин-інтродуцентів до нових умов зростання.