ФIТОЦЕНОТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЦЕНОПОПУЛЯЦIЙ ВИДIВ РОДУ CRAMBE L. В ПІВДЕННО-СХІДНОМУ КРИМУ - Михайлова, О.А. (Вісті Біосферного заповідника «Асканія-Нова», 2021)
Викладено нові дані про чисельність і структуру ценопопуляцій трьох видів роду Crambe L. (Crambe maritima L., Cr. koktebelica (Junge) N. Busch, Cr. tataria Sebeok) в Південно-Східному Криму. Проведено аналіз фітоценозів, в яких вони зростають, за флористичним і екобіоморфним складом.