Ювілейні віхи як відображення досягнень, аналізу поглядів та їх впливу на майбутнє - Гавриленко, В. (Вісті Біосферного заповідника «Асканія-Нова», 2021)
Ювілейні віхи як відображення досягнень, аналізу поглядів та їх впливу на майбутнє